top of page

 

Полезни линкове

Завърналите се с Петя Кертикова

Предаване на BTV On Air. Историите на много успешни българи избрали да се завърнат в България и да продължат да се развиват тук, или "Защо има смисъл в България?"

Село Райово

Там, в полите на Плана планина е скътано едно прекрасно селце, наречено Райово. Само по себе си името РАЙово загатва за райско кътче и точно това очаква човек от населено място с подобно име.
Разположено в планински район, далеч от градския шум и напрежение, селото живее свой собствен живот и забързаният ритъм е далеч от него. Селцето предлага божествено спокойствие, чист планински въздух и дивна природа!

Долни Раковец

Селото с най-хубавия чесън, бистра минерална вода, оптичен интернет и 2300 години история.

Образователни услуги за деца в ОРЕС

Фейсбук група за търсене и предлагане на образователни услуги, във връзка с дискриминационния подход към родителите, които избират за децата си ОРЕС.
В групата НЕ СЕ говори за политика, медицински мерки. Целта е да се съберат на едно място родители в нужда и учители, които могат да предоставят съответните услуги, за да не бъдат принудени родителите да се спасяват поединично и без никаква помощ

Учим се да строим с естествени материали

Група създадена с цел обмяна на информация, опит, снимки свързани със строителството с естествени материали и природосъобразен начин на живот

СЕЛСКИЯТъ ДВОР

Група за българското село

"Да хванеш гората"

"Да хванеш гората" е рубрика на журналиста от Нова ТВ Галя Щърбева

Предстоящи срещи с Теодор Николов

Тук набързо всеки може да се запознае с актуалните предстоящи лекции, да открие записи от отминалите събития или да се заформи дискусия върху идеите, които ви представям в лични срещи и онлайн. Тук можете и да предложите въпроси, които биха представлявали интерес за вас в бъдеще и бихте искали да развия в някоя предстояща беседа.

От Извора - Жива вода за Жадни души

„От Извора“ предлага различни статии и аудио материали от различни автори на различни теми — история, технологии, здраве, религии, духовни учения, публицистика и др

Истина БГ

Сайт на здравословна и духовна тематика

Устойчиви стопанства около Свищов

Група за споделяне на знания, умения, практики и идеи за спомагане изграждането на устойчиви стопанства около Свищов

Истински мед

Mястото, където всеки може да си купи 100% качествен мед с доказан произход и да подкрепи пчеларя производител

Mellow_Yellow_Top_Table-498.jpg

Нека работим заедно!

Ако имате други предложения за полезни линкове, моля свържете се с мен

Линк към моя профил: 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000739020696

bottom of page